Samarbetspartners

Dietica samarbetar med en mängd olika aktörer för att kunna ge en god och mångfacetterad service. Nedan följer några av de aktörer vi samarbetar med.

PrivatDietister.se är ett initiativ där vi listar alla privatpraktiserande dietister i Sverige. Här kan du snabbt och smidigt få kontakt med en privatpraktiserande dietist utan väntetider. En privatdietist kan hjälpa till med individuell medicinsk nutritionsbehandling, men också föreläsa om aktuella ämnen. Många privatdietister jobbar också via företagshälsovård. Dietica är anslutet till Privatdietister och ser medlemskapet som en viktig indikation om kvalité och ansvar i Dieticas arbete med kostrådgivning och behandling.

Rehabcentrum i Uppsala och Dietica har samarbetar för att kunna ge klienter en mer heltäckande friskvårdstjänst. Friskvårdspaket både för privat personer och företag finns. Specialister: sjukgymnast, dietist, massör. Tjänster: sjukgymnastik, kost- och hälsoråd samt behandling, viktminskning, råd och behandling vid kostrelaterade sjukdomar, stresshantering, avslappning, massage, gym, personlig tränare, ultra scanner, styrketräning, friskvård, rehabiliteringsprogram, akupunktur.

Dietica arbetar med  Föreningen Nyckelhålet på restaurang i utvärderingen av restauranger i Stockholms och Uppsalaregionen.  Föreningen är  ideell och arbetar för att kvalitetssäkra och sprida nyckelhåls-symbolen på restaurang.  Deras uppdrag är att säkerställa kvaliteten på de måltider och restauranger som är sk nyckelhålsrestauranger enligt Livsmedelsverkets kriterier samt att öka tillgängligheten på certifierade restauranger i landet och därmed bidra till en förbättrad folkhälsa.

FriskvårdsCheckens affärsidé är att hjälpa arbetsgivare att på ett enkelt sätt uppmuntra sina anställda till friskvårdsaktiviteter. FriskvårdsChecken startade 2005 och har ca 4 000 anslutna friskvårdspartners runtom i Sverige. Dietica samarbetar med FriskvårdsChecken och erbjuder företag och dess medarbetare möjligheten att betala med friskvårdschekar.